Cautare

61331 de rezultate pentru "accidentu din brasov" (7.15 secunde)
Biroul Executiv al Organizatiei Municipale a PSD Brasov s-a intrunit miercuri seara pentru a-si desemna candidatul la functia de primar al orasului pentru alegerile locale din 2008, stabilind ca acesta sa fie actualul senator PSD Otilian Neagoe, fost prefect al judetului.
Presedintele PNL Brasov, Aristotel Cancescu, a declarat marti ca parlamentarii brasoveni ai PD se lauda ca presedintele Traian Basescu va trimite Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a-l cerceta in mai multe cazuri de gestionare de fonduri.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Ron Weissberger, presedintele concernului Intelcan din Canada, s-a aratat interesat de construirea in parteneriat public-privat a unui aeroport international la Ghimbav, Judetul Brasov. Pana in prezent, firma canadiana a realizat cu fonduri proprii studiul de fezabilitate si cel de trafic pentru un viitor aeroport din Brasov.
Chiar daca au solicitat 480 de milioane de euro, Ministerul Transporturilor va aloca 520 de milioane de euro, deorece se vor mai deschide inca doua tronsoane si din cauza cheltuielilor legate de consultanta, proiectare, exproprieri, deminare, descarcare arheologica si relocarea utilitatilor", a declarat directorul general adjunct de proiecte al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, Dorin Debucean.
Adama, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Romania, va fi prezent toamna aceasta in cadrul TIB (Targul Imobiliar Brasov), unde ii asteapta pe cumparatori cu o super-oferta la cele mai bine vandute apartamente din complexul rezidential Evocasa Viva.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) scoate astazi la vanzare societatea Tractorul Brasov.
Directia de Comunicare si Relatii Publice a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) ne-a trimis unele precizari cu privire la materialul „Mahindra&Mahindra va prelua 'Tractorul' Brasov“, aparut la 25 august a.c. ... Brasov“.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Un reportaj din seria "Romania, te iubesc", de la PRO TV Combinatul Siderurgic "Victoria" Calan a fost de mult infrant. ... Cladirile din acea perioada ar trebui trecute in patrimoniul national, dar acum se aduna caramida din ele.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Aceasta reusita remarcabila va fi sarbatorita in perioada 17-26 decembrie prin seria de evenimente desfasurate sub numele de Tara PROFI in Centrul nou din Brasov, zile magice de targ, concerte, tehnologie high-tech, sala de cinema 7D, jocuri digitale si multe altele.
FARCAS) Prin scrisori, casete audio si convorbiri telefonice, incepute in 1996, Cornel Buta (C.B.) din Brasov mi-a relatat mai multe contacte stranii cu fiinte extraterestre. ... Brasov). ... Cealalta era de culoare crem, aproape lamaiu, cu acoperisul rosu si construita din materiale cum martorul nu vazuse pe Pamant.
PROFI inaugureaza astazi alte sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov. ... Magazinele din Dofteana, Contesti si Perisoru functioneaza in format Loco. Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str.
Senatorul Petru Filip a anuntat luni ca a parasit grupul PDL si se va alatura celui al Partidului Social Democrat din Senat.
RON, din care AVAS va scoate la privatizare un capital de 193,1 mil. ... Intre companiile care fac parte din Prioritatea 1 sunt si nume grele precum Tractorul si Rulmentul din Brasov, Electroputere Craiova, Laminorul Braila sau Aversa Bucuresti.
" Noi am dorit sa facem greva in perioada 24-26 martie , dar nu ni s-a dat autorizatie din cauza unei targ de mirese care va avea loc in Piata Constitutiei", a declarat presedintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR), Vasile Stefanescu.
google-analytics.com